De restauratie

Catering

Onze kamers


Restaurant – Traiteur – Toeristische accomodatie

Welkom in de Saint-Martin

Het is in een gebouw uit de late negentiende eeuw, opgetrokken in typische Ardense leisteen dat Marc en zijn echtgenote Anne u van harte welkom heten.     
De keuken in Saint-Martin is synoniem voor passie en ideologie.  
Marc schotelt u een traditionele keuken voor die tevens puur en verfijnd genoemd kan worden.
Met veel toewijding kiest hij zijn producten uit.  Geïnspireerd door de seizoenen vieren de verse, lokale en duurzame ingrediënten hoogtij in Marc’s keuken. De ware texturen en smaken weet hij tot hun recht te laten komen.   
Tafelen is voor Anne en Marc niet alleen synoniem voor gezelligheid en feest vieren maar heeft ook een symbolische betekenis en geeft aan het eten een bredere dimensie.  
Saint-Martin biedt u eveneens de mogelijkheid te overnachten in één van haar 4 kamers, weliswaar functioneel maar toch heel comfortabel en allemaal voorzien een flat screen.  
Gratis WIFI.  

Hier, in het hart van de Ardennen zijn natuurliefhebbers verwend.  
Voor mountainbikers is er een uitgebreid routenetwerk, maar ook wandelaars komen aan hun trekken in onze bossen, voor hen zijn markeringen in overvloed aanwezig.
Boerengolf alsook een blotevoetenpad vindt u op enkele kilometers. Deze activiteiten zijn heel leuk om te doen en bezorgen u en uw familie of vrienden unieke momenten.
Het landschap ...

De Saint Martin foto's

Saint martin 008
Saint martin 007
Saint martin 006
Saint martin 05
Saint martin 06
Saint martin 04
Saint martin 03
Saint martin 02